DARO Step by Step

Ons totaalpakket gebaseerd op de Rijopleiding in Stappen (RIS): Theorie online,  voldoende praktijklessen (aantal afhankelijk van je intake), de praktijk is verdeeld in 4 modules welke alle afgesloten worden met een toets.

Bij toets 1 en 2 maken we gebruik van videoanalyse waarbij je ziet hoe goed je het al doet, de 3e module sluiten we af met een tussentijdse toets bij het CBR en de laatste module sluiten we af met je praktijkexamen bij het CBR. De slipcursus sinds 2018 weer inbegrepen!. Wij bieden zelfs tegen een geringe meerprijs bij dit lespakket No-Risk garantie aan. Je hebt dan 1,5 jaar de gelegenheid om je rijbewijs te halen en betaalt geen extra kosten voor extra rijlessen en herexamens mochten die nodig zijn. Je rijbewijs voor een vaste prijs!!!

Compact B

Voor de snelle cursist of als opstappakket! Het pakket omvat: Theorie online, 18 rijlessen en het praktijkexamen bij het CBR. Dit pakket kan je indien nodig aanvullen met losse rijlessen.

Standaard B

Uiteraard kan je bij DARO ook kiezen voor losse rijlessen. Ideaal als bijscholing of als aanvulling op een ander lespakket. Onze lespakketten zijn de voordeligste oplossingen!

rijbewijs chaam rijschool rijles

Direct aanvragen